Kister & urner

​Kister til begravelse og urner til kremering

Vi tilbyder både kister og urner i alle prisklasser, og vores dygtige personale hjælper med rådgivning, der passer til lige netop dit budget.

​Vi har et bredt udvalg af urner og kister til begravelse

Hos Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning i Kastrup hjælper vi til med alt det praktiske i forbindelse med den sidste afsked i blandt andet Dragør, Tårnby og på hele det øvrige Amager. Vi tilbyder et bredt udvalg af henholdsvis kister til begravelse og urner til kremering, der alle er produceret i højeste kvalitet.

​Vi tilbyder både kister og urner i alle prisklasser, og vores dygtige personale hjælper med rådgivning, der passer til lige netop dit budget.

​I vores bedemandsforretning i Kastrup kan du se hele vores udvalg, men du har også mulighed for at downloade vores kataloger.

Hvad koster en kiste?

Vi har et bredt udvalg af kister til begravelse, og hvor meget en kiste koster afhænger derfor i høj grad af, hvilken model du vælger.

​Vi tilbyder flere forskellige pakkeløsninger, hvor en miljøgodkendt kiste i standardstørrelse med polstring og pude er inkluderet i prisen. Du kan læse meget mere om vores samlede pakker her.

​Hvad koster en urne?

Vores priser på urner afhænger således ligeledes af, hvilken urne du vælger, og om du ønsker at købe den særskilt, eller om du ønsker at købe den som en del af vores pakkeløsninger.

Kontakt os eller kig forbi vores forretning og se nærmere på udvalget

Du er som nævnt altid velkommen til at besøge vores bedemandsforretning i Kastrup, hvis du ønsker at se nærmere på kister til begravelse og vores sortiment. Har du nogle spørgsmål i forhold til kvalitet, pris eller lignende, er du ligeledes også velkommen til at besøge os eller til at kontakte os.

​Vi sørger for, at du får den rette rådgivning.