Informationer & links

Blanketter og links

Vi sørger på skånsom vis for det praktiske og det lovmæssige, og for kontakt til de rette instanser og gennemgår enkeltheder ved begravelse/bisættelse med dig.

Professionel arrangør af begravelser i Kastrup, Amager og Dragør

​Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning hjælper med alt det praktiske i en svær situation. Vores bedemand hos Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning i Kastrup, Amager og Dragør hjælper dig med alle de formelle ting, når du står i den svære situation, det er at miste en af sine kære.

​Vi sørger på skånsom vis for det praktiske og det lovmæssige, og for kontakt til de rette instanser og gennemgår enkeltheder ved begravelse/bisættelse med dig.

​Vi henter dødsattesten og laver dødsanmeldelsen. Dertil henter vi også evt. begravelseshjælp via Danmark/fagforeningen og vi formidler kontakt med skifteret samt de offentlige myndigheder.​

Generel information

Min sidste vilje
→ Spredning af aske

Øens Bedemand anbefaler

Blomsterdekoratør.
Advokatfirma i forbindelse med hjælp til bodeling mm.

​Begravelse

Selv om afdøde var medlem af folkekirken, er det normalt en bedemand, der i første omgang taler med de parter, der skal involveres for at gennemføre begravelse Kastrup. Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning i Kastrup, Amager og Dragør tager udgangspunkt i de pårørendes ønsker, og vores bedemand tager kontakt til alle implicerede ved en bisættelse. Vi har et bredt udvalg af kister, og vi rådgiver om det rette valg i netop din situation.

Specielle ønsker

Er der defineret specielle ønsker til en begravelse/bisættelse, eventuelt i henhold til “Min sidste vilje”, tager vores bedemand hos Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning i Kastrup, Amager og Dragør naturligvis hensyn dertil, ligesom alt tilpasses, så de efterladte aflastes mest muligt i den svære situation og kan koncentrere sig om at få sagt et smukt sidste farvel.

​Gør det selv

Vores bedemand vil også informere om, at de efterladte selv kan stå for en del af planlægningen af ceremonien.

​Øens bedemand og Dragør bedemandsforretning i Kastrup, Amager og Dragør tilbyder specielle priser herfor og aftaler i den enkelte situation, hvor meget vores bedemand skal stå for, og hvor meget de efterladte selv ønsker at klare.

​Sammen finder vi ud af, hvad der er den bedste løsning for dig i den aktuelle situation. Ring til os i dag for at høre nærmere.

​Begravelseshjælp

Fast beløb, der udbetales uafhængigt af formuen.
Begravelseshjælpen til børn under 18 år udgør 8.850 kr.
Begravelseshjælpen til personer, der er født før 1. april 1957, ​udgør altid mindst 1.050 kr.